Postani ambasador za Ambassadors4EUFuture

Ambasadori 4EUFuture bit će zaduženi za organizaciju barem jednog lokalnog događaja s ciljem prikupljanja što većeg broja mišljenja mladih iz cijele Europe. garagErasmus pružit će punu podršku tijekom cijelog procesa.
Ti će događaji biti ključni za informiranje o projektu „EUth Pages for Europe“ koji će Erasmus Generaciji (Erasmus Generation) dati sposobnost utjecaja na Konferenciju o budućnosti Europe (Conference on the Future of Europe).

Tko može postati Ambassador4EUFuture?

  1. Stariji od 18 godina (ako imate između 14 i 18 godina, možete postati ambasador ako dokažete potporu odrasle osobe u pratnji, poput pravnog tutora ili učitelja).
  2. Trenutno se nalazite u državi članici EU, bez obzira odakle dolazite.
  3. Imajte međunarodni način razmišljanja i mentalitet.
  4. Dobro poznavanje lokalnog jezika zemlje u kojoj sada živite kako biste dosegnuli ljude koji ne govore strane jezike. I dobar nivo engleskog jezika.
  5. Organiziranje barem jednog događaja u vašoj zemlji.

Bit će izabran najmanje po jedan Ambassador4EUfuture iz svake države članice Europske unije.

Trening

• Nakon završetka postupka odabira, sredinom lipnja 2021. (tjedan od 14. do 18. lipnja, moguća promjena datuma), održat će se trening na za dvodnevnoj online Konferenciji na Zoomu sa službenicima EU-a, članovima Europskog parlamenta (MEP) i stručnjaci iz gE i drugih organizacija mladih iz cijele Europe.
• Opća će naknada za sudjelovanje iznositi 25 eura kako bi se podmirili troškovi pripreme, ali studenti i tražitelji zaposljenja bit će oslobođeni plaćanja naknade.

Rok: 24. svibnja 2021. (23:59, CET).

Saznajte više na: http://garagerasmus.org/call-for-ambassadors4eufuture/